Blogpaus

Alldeles för mycket just nu, återkommer när bloggen är fixad och när jag mår bättre.


Ny dator

Då var det lite mer än en vecka sen det uppdaterades här. Men det har sina anledningar och vi behöver inte gå in på något av dom.

Veckan har bjudit på en ambulanstur, läkarbesök och lite nya mediciner. Jag vet att jag kunnat förhindra detta men jag klarar det inte själv. Jag kan inte hjälp att jag mår illa så fort jag äter och att när man spyr och ej får i sig mat så sjunker blodsockret. Det tillsammans blir en värdelös kombination.

Idag har man varit och shoppat med vänner och pappa. Det blev ett nytt skrivbord och ny kontorsstol för min del. Imorgon ska vi åka och se om vi kan hitta lite tavlor och annat fint till rummet så att det blir komplett sen.

Ikväll får vi se om Sebastian och Sandra vill komma förbi en stund, annars blir det en lugn kväll. Då jag är jätte förkyld och känner mig orkerslös blir det nog bäst så.

Fick även en helt ny dator av pappa i tisdags, tack pappa ♥

Nybakat



Denna bild är från när vi bakade för ett tag sen, älskar verkligen lussebullar.


Kärlek



Jag älskar dig över allt annat ♥


Kokar soppa.



Just nu kokar jag och farmor hemmagjord soppa, vilket är en av mina favoriträtter. Ska även denna kvällen vara några timmar med farmor tills att hon mår bättre. Senare ikväll får vi se om mina vänner kommer förbi en stund.


Saknaden är så enorm!



För varje dag som går så ökar saknaden, farfar kom tillbaka <3


Dagens fråga

Godmorgon, nu har man äntligen klivit upp efter att ha legat och dragit sig i sängen länge och spela lite spel på olika appar. Har även hunnit sminka mig och det känns bra att man inte ser ut som ett trött lik längre. Planerna för dagen är få men ska iallafall ut och äta med familjen sen plocka upp lite kläder till mitt rum som är rena och stryckna.

Tänkte även fråga er läsare om ni har någon app till telefonen som ni kan rekommendera? Något roligt spel? Eller någon användbar app helt enkelt.

Godnatt

Efter en lugn och skön kväll börjar jag nu bli trött. Så har nu smsat lite med älskling tills han skulle sova. Så nu ska snart även jag fixa till mig för kvällen. Den här dagen har varit helt okej och jag hoppas på en lugn dag även imorgon. Hoppas att ni läsare får sova gott inatt ♥

Bärgning av husbil.



Bild från här om dagen när en husbil med rasad motor fick bärgas hem till
oss.


En lugn kväll med film



Ute ligger snön fortfarande fint och för en stund sen kom det lite mer. För min del så får den gärna försvinna snart för börjar bli trött på att det är så kallt. Kvällen med farmor börjar nu leda mot sitt slut så nu blir det att gå upp till oss. Börja spakvällen och sen på Sveriges värsta bilförare och sen efter Biggest loser. En helt okej kväll enligt mig själv.

Saknad


Saknar sommaren och alla trevliga grill och fisketurer <3


Liten mysig spakväll.

Har nu på eftermiddagen varit nere och fikat med semla och kaffe med farmor. Vi satt och snackade i runt en timme om allt mellan himmel och jord. Sen just nu sitter vi och ser på 112 på liv och död som vi brukar följa varje dag.

Ikväll blir det att ha en liten spa kväll med en kompis. Ansiktsmask, raka och smörja benen och allt som hör till. Paketet som jag hämtade ut idag blev jag så nöjd med alltihop där i. Kanske visar innehållet någon dag om någon är intresserad av det.

Ne nu ska jag vara social med farmor en stund till.

Shoppat.


Sitter just nu och fixar med bloggen som ni kan se. Om ni hittar något fel får ni gärna säga till så ska jag försöka att åtgärda det omgående.

Har även sportlov denna veckan och det har varit så sjukt skönt och verkligen välbehövligt. Har varit med alla underbara vännerna och shoppat mycket. Har även internetshoppat en hel del från olika webbshoppar så nu har man återigen mycket nytt och fräscht i garderoben. Några av sakerna jag köpt kan ni se på bilden ovan i detta inlägget.

Igår möblerade jag även om rummet helt och hållet. Byte sängkläder, matta och dammade så nu känns det rent och fräscht även på rummet. Ikväll när pappa kommer hem blir det att åka och hämta ut lite paket då ännu mer kläder har kommit. Ska bli spännande att se vad det finns i det paketet.

Ne nu är det dags att fixa sig lite för kan inte sitta i pojkvännens tröja hela dagen.

 

Jag saknar dig.

Veckan har som sagt bjudit på Linköping med pappa och det gick bra trots omständigheterna. Så nu får vi vänta och se om det blir Linköping på lovet igen. Under veckan har annars skolan fortsatt som vanligt och alla proven har gått så jäkla bra! Så stolt över mig själv att jag verkligen tagit tag i allt nu och siktar högt med betygen.

Varit med Jesper och Therese en hel del senaste dagarna. Vi har varit i Bredaryd en hel del, gått på stan och shoppat men vi har även vart på bio och sett jag saknar dig eftersom att dom ville se den. Jag hade sett den sen innan men så bra som den är så gör det inget att se den flera gånger.

Annars har Simon vart här en liten stund, alltid trevligt att träffa honom. Sen såg jag att det var en hel del bloggläsare som frågade vad min nya facebook heter. Så ifall ni skriver erat alias i kommentarsfältet så lägger jag till er eftersom min  nya facebook är låst.

Imorgon blir det stan igen med alla underbara vännerna, älskar er verkligen ♥