Nya blogg.se

Just nu sitter man i skolan och upptäcker att man blivit en av dom som får testa nya blogg.se. Allt känns verkligen så nytt och främmande men jag tror faktiskt att detta kan bli riktigt bra framöver.

Fått fyra till betyg från skolan idag, som slutade i fyra starka VG. Så nöjd över mig själv över hur jag jobbat på detta året. Det har verkligen lönat sig att kämpa på.

Nu har denna bloggen funnits i över ett år och jag känner att detta namnet på bloggen passar mig alldeles utmärkt. För mitt liv har verkligen varit annorlunda detta året. Jag har dragits mellan besked om att min pappa skulle vara döende till att nu ha en pappa som orkar igen. Jag är så otroligt stolt över att jag har den familj jag har för att dom alltid finns där för mig. Tack till er alla.

Sista skoldagen för mig idag, känns så sjukligt underbart! Sommarlov och underbar ledighet i hela elva veckor nu. Imorgon väntar dock sjukhuset och massa skit men med alla underbara människor runt omkring mig så ska jag klara även detta som allt annat.
Trackback