Maybe the last one!

Kanske blir det här mitt sista blogginlägg för all framtid, kanske inte. Just nu är det faktiskt för mycket som händer. Mycket inom familjen som egentligen kanske inte så bra att nämna just på internet. Men en sak är saker pappa kommer bli frisk, och det kanske redan inom en månad. För han ska få hjälp nu så han slipper lida och bara det gör att jag själv mår en hel del bättre inombords. För utan min pappa hade jag inte haft någonstans av bo idag. Utan han hade jag nog heller inte levt för det var han som tog emot mig när jag var som svagast.


Senaste veckan har också varit mycket jobbig. Efter dagarna i skåne kände jag mig halv. Allt blev fel och det är säkert mitt fel. Eller iallafall så känns det åtminstonde så. En händelse och jag har seriöst mått dåligt och varit rädd enda sen dess. Rädslan av att förlora den man älskar över allt annat, trots allt som hänt. Rädslan för vad som komma skall i livet men framför allt den där svaga känslan som gör att man inte vet vad man vill med livet. Alla orden, alla kramarna, alla pussarna och allt det vi gått igenom tillsammans känns ändå som en underbar tid. För utan dig hade jag inte varit den personen jag är idag. Vårat förhållande har gett mig så mycket här i livet, men nu på slutet har det bara gått nedför. Jag skulle aldrig kommit till dig, för det var efter det allt blev kaput. Ingen av oss mår bra efter det, fastän jag hade en trevlig vecka hos dig. En vecka där man kunde slappna av och fick mycket lugn och ro. Men samtidigt enda sen man kom hem har den där händelsen förföljt en i bakhuvudet hela tiden, vilket gjort att man gång på gång tvekat på sig själv hur man ska hantera denna händelse. Vad som hände är inget jag vill gå ut med på bloggen, dom som bör veta dom veta.


Efter några dagar blev allt jobbigt mellan oss och vi bestämde väl kort att och gott att båda behövde tid att tänka. Jag tog det fel som om han inte ville ha kontakt med mig mer och det blev diskussioner kring det. Sen efter det har det la varit till och från i flera dagar. Ett flertal av hans vänner har skrivit på msn att dom hört att jag och han aldrig varit tillsammans och att han sagt andra saker till dom än till mig. Vilket med gjort sjukt ont, men eftersom vi bestämt oss för att skita i alla andra gjorde jag ingen större sak av detta. Mina vänner har smsat till andra personer utan att tänka sig för att det varit gruppchat på min mobil så att han fått alla dessa smsen. Vilket skapat en hel del problem det med vilket inte gjort det hela lättare precis.


Att just allt detta skulle hända med honom när det är som mest med pappas sjukdom är egentligen endast otur. För det blir som mer, mer och ännu mer när bägare redan är översvämmad.


Trots detta har jag ändå gått i skolan tre dagar första skolveckan, och det känns för en gång skull roligt i skolan. Alla nya kurser känns faktiskt spännande och jag kan för en gång skull säga att jag ser framåt emot denna terminen i skolan. Vi har fått en hel del nya lärare, visa verkar bättre än andra. Men så är det ju altid man kan aldrig varit nöjd med allt.


Har även varit en sväng på High Charparal dom senaste dagarna, där jag införskaffade mig en massa ramar till alla bilderna jag har satt upp på vägen med häftstift. Vi åt även en mycket mumsig lunch buffé i baren där. Senare ikväll blir det kanske att börja spika upp alla tavlorna, men framför allt att tänka igenom allt som hänt så långt tillbaka som den senaste månaden. Men det kommer att lösas detta det vet jag, även fast jag inte kan skriva ut ens en femtedel av allt som hänt här på bloggen så ska ni ändå veta att det är ni läsare som även ni gett mig mycket genom livet. Men era dagligen söta och stöttade kommentarer.

Som slutet på detta inlägg vill jag passa på att tacka min älskade pappa, farmor, släkt, vänner och alla ni andra som har ställt upp för ert underbara stöd. Även ett stort tack till älskade Cajsa som ni finner HÄR för ditt underbara stöd inatt.


Information om min skolstart, 2011-08-23.Det som väntar härnäst så nära som redan imorgon är skolstart för min del. Starkt blandade känslor men mest positva. För då får jag umgås med dom tjejerna som får mig att må bra, dom jag kan vara mig själv inför. Det är dom tjejerna jag inte träffat mer än två gånger detta sommarlov och jag saknar dom något så fruktansvärt. Men snart är vi återförenade igen och ska spendera fyra dagar i veckan med varandra. För det är detta året vi kommer börja med APU en dag i veckan, vilket jag ser framåt sjukt mycket. Då det inte bara blir skola, skola och skola hela tiden utan lite förändringar. Dock har vi en hel del nya lärare detta året, men det ska bli lite spännande faktiskt.

Vårat schema blev klart idag och helt ärligt är jag ganska nöjd med det. Dock jobbigt med långa dagar så ofta. Men fredagar känns toppen att få helg såpass tidigt på dygnet. Jag ser även mycket fram emot dom nya kurserna som startar detta året. Webbdesign, Estetiskt men även alla nya handelskurserna som jag i dagsläget inte vet vilka det blir. För det får vi veta på onsdag när vi får träffa iallafall en av våra nya handelslärare. Vi får dessutom ha henne tre lexioner, så är faktiskt lite väntansfull inför detta. Trots att vi detta året inte är minst på skolan, är jag faktiskt lite nervös. För det är så många nya elever som börjat ettan redan idag, men det får vi se imorgon.

Oavsett vad som händer i mitt liv detta året, är jag starkt bestämd med att jag ska klara skolan fullt ut även detta år. Oavsett om det blir bakslag i mina ätstörningar, inom familjen eller rent psykiskt så ska jag kämpa för detta vill jag verkligen klara. Har även fått frågan många gånger om varför jag går en PRIV linje, och det är som sagt för att jag varit sjuk både fysiskt och psykiskt under många år. Under min högstadietid hade jag mycket svåra ätstörningar vilket ledde till vård och nästan dagliga samtal på BUP - Barn och Ungdomspsykitrin. Där var det svaret och jag bryr mig inte vad andra tycker om denna linje, för jag anser att denna linje har hjälpt mig mycket i mitt liv.

Bloggen kommer att uppdateras när tid och tillfälle ges så vill inte ha en massa kommentarerna såsom: Du måste uppdatera nu!. För seriöst nu ska jag satsa allt på min familj, där jag har en pappa som är svårt sjuk men även min underbara vänner och min skolgång.


Mitt hjärta har faktiskt känslor det också.

Rubriken kan låta riktiga stark för många som läser den. Men för mig har dessa ord blivit en svag vardag. Senaste tiden har allt egentligen varit så gott som problemfritt, men jag har ändå inte orkat. Så mycket jobbiga besked men ändå så mycket skratt och glädje. Ja det är en känsla som för mig inte går att beskriva. Men det känns som att livet är lite falskt just nu, jag skrattar men endast bakom hörnet ser jag anhöriga insjukna svårt. Det är jobbigt men samtidigt en befriande känsla att dom äntligen får svar på varför dom mått dåligt.† Det som hänt är så tragiskt, så ofattbart jag känner mig helt tom. En underbar person har lämnat livet här på jorden pågrund av en annans människas ondska. Älskade vän, arbetskompis, mammas kompis och patient. Du har varit en stor del av mitt liv genom åren som gått, därför är det med stor saknad jag nu känner det stora tomrummet efter dig. Men i mitt hjärta kommer du alltid att ha en stor plats: då nu och föralltid. †


Inte öppet för alla.

Mycket som hänt men inget som ska skrivas här. Nej verkligen inte öppet för alla. Dom som bör veta vet vad som hänt, ni andra får glatt nöja er med att inte få veta. Då jag starkt anser att detta verkligen inte angår alla.

Imorgon blir det att åka bort till andra bredgrader, får se hur det blir. Ett asplöv som mig lär la gå sönder eller det får vi inte hoppas. Komma bort från allt och då menar jag verkligen allt.

....

Inlagd.

Snekpeak - från gårdagen.Detta höll jag på med igår, dock blev bilderna inte bra i cam så får se om jag kan scanna in bilden under dagen.


Möblerat om i mitt rum denna kväll.

Kvällen har bara sprungit förbi och nu närmar sig klockan midnatt redan. Jag är trött som jag vet inte vad man innan jag går och lägger mig ska jag svara på några sidor med kommentarer. Under kläder har jag och och en annan tjej hjälpt hennes kompis med hennes blogg. Medans jag samtidigt har möblerat om mitt rum och storstädat. Så nu är det rent och fint här hemma, dock får jag inte glömma att skriva att under kvällen har jag även snackat en hel med älskling. För att sedan efter en stund få ett samtal av min vän som ligger på behandlingshem så snackade vi i runt en halvtimme. Alltid roligt när gamla vänner och nya hör av sig för att prata en stund. Godnatt säger jag nu ♥

Katastrof!

Magen är nu katastrof vilket slutade med att jag spytt återigen. Tänker inte satsa på någon mat detta dygn utan endast vätska. Då jag har väldigt svårt för att spy upp mat och skit. Vågar inte chansa för är detta magsjuka är det bättre att börja med vätskan redan nu. Då jag personligen anser att det är viktigare än mat.

Längtar efter hösten.Längtar efter hösten och alla mysiga helger som tillbringas i husbilen med alla underbara människor.


Denna plats.Denna plats, mycket minnen men ja det är mitt blod. Jag minns denna promenad som om det var igår.

† Älskade farfar - saknar dig så grymt mycket.
Börjar nog bli sjuk.

Tror seriöst att jag börjar bli sjuk. Har jätte ont i magen fortfarande, men nu mår jag även illa. Som peppar på moset har jag även spytt nu på morgonen med. Huvudet bränner som en kokplatta och jag känner mig yr. Kanske är det för att vädret är som det och jag personligen blir lite deprimerad eller så är det början på sjukdom. För så om jag kan sluta må illa innan kvällen, annars blir detta en lugn och skön hemma kväll!


Ännu mer kattungar.

Godförmiddag och måste säga det direkt usch vilket äckligt väder vi har. Men som jag sagt tidigare denna veckan ser inte alls rolig ut när det gäller vädret. Sov verkligen inte bäst inatt pågrund av åskan och en massa regn som slog mot fönsterbrädan. Men inte mycket att göra åt, trots detta väntar hur mycket saker som helst ute på en. Men det får vänta bara det viktigaste som att sköta djuren kommer att göras i detta vädret. Tror även att jag ska ut och gosa lite med kattungarna, kanske inte skrivit det. Men här om dagen fick vi ytterligare massa kattungar. Ne nu blir det ut i regnat för det finns saker att sköta!


Tack älskling för att du tog din tid och ork för att komma ♥

Något så grymt mycket tankar just nu, vilket leder en själv till vansinne. Är inte tankarna positiva så är det negativa för rent ut sagt aldrig kan huvudet få slappna av. Efter alla ord man fick under gårdagen från en tjej och en kille blev det rent ut sagt för mycket.

Kvällen slutade med att ett sms skickades iväg till älsklingen som han tog totalt fel. Men jag förstår han det skulle jag nog med gjort om jag fick det, men det var så svårt för det var verkligen inget illa jag menade. Men det slutade med att han körde hit nästan trettio mil mitt i natten. Men inte orkade jag prata men bäst som älskling är så tog han hänsyn till det. Vilket är så skönt att han ändå stannade där och höll om mig när allt var som in princip värst. Efter att ha tillbringat hela dagen med honom känns det lite bättre faktiskt. Även fast jag har skuldkänslor att du körde nästan trettio mil inatt och trettio mil hem nu så är jag så otroligt glad att du gjorde det. Tack älskling för att du tog din tid och ork för att komma ♥

Men det är långt ifrån bra det är det verkligen inte. Att se vissa personer lida och själv se pressen öka över en själv gör så jävulst ont. Det känns inte som att jag duger till längre. Inte ens till det minsta lilla eller jo kanske mina djur för inför dom kan jag vara som jag är. Kan låta tårarna spruta och dom sakta trycker sig närmare mig, dom som säger att djur inte är kärlek dom ljuger. För så otroligt mycket kärlek som dom giver mig dagligen är ofattbart. Även fast jag är päls allergiker så stoppar det inte mig från att hålla och gosa med dom.

Det blir nog inte så mycket bättre just nu även fast jag verkligen skulle behöva det. Men vissa människor vill verkligen inte att man ska orka leva. Men denna gången ska dom inte få sänka mig mer än såhär i huvudtaget. Denna gången har jag människor som står starka vid min sida som jag vet alltid kommer stötta mig. Visst det har varit mycket med alla sjukhusbesök inom släkten nu en tid. Men som folk brukar säga efter regn kommer sol.

Jag vill inte trilla dit igen. Jag vill verkligen inte bli beroende av andra människor för att klara av att leva. Jag vill inte ligga där med slangar och öppna sår igen. Därför får jag snart rycka upp mig och dra ett streck. För det är inget som gör att dessa människor är värda att sänka mig i huvudtaget. För är dom så låga som dom är ska dom inte få förstöra mitt liv. För ett liv måste ha större värda än såhär. Man kan inte bara kasta bort sitt liv på må dåligt pågrund av andra. Så nu säger jag bara dra åt helvete till alla som försöker förstöra för mig dagligen. Bara för att det enligt dom gör så ont att se att jag för en gång skull är lycklig!

Ändrade planer för kvällen.

Fyfan vad det känns bra att ha fått säga exakt som man känner till en viss person. För varför ska jag hela tiden ta skit från honom på ett sätt som får en att må dåligt hela tiden. Finns ingen anledning till att jag ska må dåligt pågrund av honom alls. Helt ärligt hoppas jag bara att han har förstod nu och slutar kontakta mig eller min familj.


För en stund åt jag lite mat med farmor för att nu under kvällen bara ta det riktigt lugnt. Blir en lugn hemma kväll, egentligen skulle jag till Halmstad idag men när magen är som den är vill jag inte. Men en hemmakväll är inte dumt det heller


Ser inte lockande ut alls.


Vädret just nu.


Cam med sötast.

Sitter just nu och camar med sötast. Fast dock kan han inte sitta stil så fick ingen icke suddig bild på honom. Men han är alltid lika vacker ändå. Heh :]

Var nyss nere och åt med farmor, och för en gång skulle så smakade maten mat. Då jag dom senaste dagarna har käkat antibiotika. Vilket har varit sjukt vidrigt, för nu är jag fri. Eller egentligen inte men vill inte äta dom mer så därför har jag bestämt mig för att skita i det. Bra beslut eller inte det får tiden utvisa

Pappa står ute och målar i regnet är man galen så är man. Hah men jag älskar honom ändå som tur är. Att se han dagligen kämpa för att allt ska bli bra trots att han själv verkligen mår piss. Det kallar jag en riktig hjälte.

Ändrade planerblir att hälsa på älskade ikväll istället för nu på eftermiddagen. Då både vädret suger och hon ville vila lite innan vi kommer dit.

Några ord från lilla mig - VIKTIGT INLÄGG!

Godkväll. Ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Sen när jag vaknar blir det att logga in på bloggen och bloglovin. För att kolla in alla underbara bloggar som jag läser och följer dagligen!

Senare in på dagen blir det middag hos farmor. Har hört att det vankas pyttipanna med stekt ägg. Mums verkligen, en enkel rätt men ack så god. Men ska jag vara ärlig, vilket man alltid ska så är alltid farmors mat god.

Efter middagen blir det att hälsa på älskade gumsan på sjukhuset, lider verkligen med dig :/ Hoppas du kryar på dig snabbt. För verkligen inte roligt att varken se eller höra dig må dåligt. Det gör så ont långt in i hjärtat på mig för jag vill dig inget annat än väl.

Senare mot kvällen blir det ännu en lugn kväll där jag får om någon vän kommer över eller något. För just nu är det sjukt mycket som har hänt och en person som tydligen ska bo två mil ifrån mig är på mig och min syster som bara den.

Han påstår att vi ljuger om saker som faktiskt är sanna. För alla vet ju lika väl som vi att man har rätt att göra en operation en operation på ett stort sjukhus för att sedan få komma till ett sjukhus närmare för att man ska kunna vara i närheten av sina föräldrar. Men detta vägrar han ju att tro på, men så länge man kan vårdas i närhemmet av hemmet är det alltid det bästa. Sen påstår denna personen att min syster inte kan bli lycklig utan honom och så behandlar han henne som skit för att få henne att falla för honom. Om jag fattade han rätt så gjorde han allt fel för att hon skulle börja skriva med honom igen. Då han ansåg att hon inte gjort det hon varit med sin kompis och pojkvän.

Men inte mer om det nu, säger bara en sak, hold on be strong till min älskade syster. Nu är vi inte helsyskon men endå, du har en sjukt stor plats i mitt hjärta. En sak är säker du förtjänar mycket bättre än såhär då inte ens hälften av allt med den här personen är inskrivet ovan. Men en sak är säker vill den personen prata ut så får han ringa till dig och inte kontakta oss. Men som han verkar vara så tror jag inte han vågar det och det är som mest irriterande av allt är att han följer min blogg och tror att det är min syster som bloggar på den! Sjukt om jag får säga det själv, bara för jag la upp en bild som hon ritat. Totalt fel men inget att göra åt. Många kramar till er alla, från mig Elin ♥

Kvällen börjar lida mot sitt slut.

Kvällen börjar lida mot sitt slut, lite mat har intagits i magen. Höhö var nödvändigt för lite hungrig var jag faktiskt. Men det blev bara något enkelt idag men det duger för mig.


Om en stund ska vi gå ut en stund, har varit äckligt varmt idag. Men antar att man ska inte klaga för när det regnar kan man knappt vara ute alls. Men idag har det faktiskt varit skönare inomhus. Det blir nog en lite runda runt gården för ska jag bara ärlig är jag trött som bara den redan nu.


Imorgon blir det en lugn hemmadag. Har tänkt att sova ut länge, för har sovit alldeles för lite dom senaste dagarna.Har en kompis på besök.

Fick en hel del "påhoppningar" angående att ppiller inte är bra, men jag vill bara säga det att det där är väldigt olika från persont till person. Nu har jag aldrig ätit riktiga ppiller innan utan minipiller så jag vet inte hur man reagerar på dom. Men jag vet att det är värt att testa. För gör nästan vad som helst för att slippa blöda så mycket och ha ont hela tiden.

För en stund sedan kom min kompis hit, så det blir nog en lugn kväll. Men har jag tur kanske vi tar en joggingtur ikväll. För det känns som det skulle behövas just nu, för har en sådan otrolig energi i kroppen just nu. Men det får kvällen utvisa helt enkelt.

Har återigen tappat greppet över allt, vill egentligen inte erkänna det för någon just nu. Men det är ju mitt liv det handlar om, återigen har jag inte tagit astma medicinen på flera dagar. Återigen har fingrarna kommit fram och tårarna spruttat. Men varför vet jag inte. Men det löser sig det med tiden får man väl hoppas.


Snack om ppiller.

Har under ungefär ett år käkat minipiller pågrund av att jag ofta har för stora blödningar vid mens. Sen nu senaste månaderna har jag haft en mollande smärta i nedre delen av magen. Men har tänkt att det kanske bara är lite biverkningar från just Cerazette:n (minipillerna). Men efter att jag knappt kom upp ur sängen igår och efter råd av bloggläsare här på bloggen ringde jag ner till Kvinnokliniken. Då jag flera ringt Ungdomsmottagningen men inte känner mig bra bemött där.


Så fick det blir och jag fick en tid idag. Jag fick träffa en barnmorska först där vi gick igenom allt grundligt. Ja om allt man brukar prata om: sexliv, familjeliv, mens, partner och allt det där. Riktigt pinsamt om jag får säga det själv, för det var rätt så påträngande frågor men det var bara att svara så gott man kunde. Efter en stund kom en manlig gynekolog in och jag fick genomgå en gynundersökning, usch för sånt säger jag bara. Men det gick bra det gjorde det och allt såg fint ut nu. Dock ansåg både barnmorskan och gynekologen att jag inte borde käka minipiller när jag har så starka blödningar då det inte minskar dom.


Så istället har jag nu fått äkta ppiller, vad jag tycker om det vet jag inte. Man ser alla biverkningar och skit. Men antar att det bara är att börja käka och se glad ut om jag vill slippa den mollande smärtan i magen. Dom nya tabletterna jag fick heter något så konstigt som Abelonelle, så får hoppas att dom blir bättre!


Mycket allvarligt.

Nu om några minuter bär det av till Värnamo sjukhus där jag ska träffa en läkare, för att sedan följa med syster yster till ett större sjukhus. Önskar verkligen älskade syster all lycka idag, för det hon ska gå igenom är mycket allvarligt. Men som sagt all lycka till henne. ♥


Annars idag är planerna få, ska väl vara med syster och hennes pojkvän ett tag. För att sedan fara och bada en stund. Senare på kvällen får vi se om det blir fest i Värnamo. Men iallafall ni läsare får ha en toppen dag idag.


Senare idag väntar en hel dag på sjukhuset.

Verkade som att dom flesta tyckte att jag skulle använda min nya header så det får bli så. Jag är själv ganska nöjd faktiskt för den lilla bilden längst ner till vänster kommer alltid att ha en stor betydelse i mitt hjärta. Min älskade farfar, som betydd och betyder så otroligt mycket för mig här i mitt liv.

Har under kvällen snackat flera timmar i telefon med min älskling. Hur underbart som helst, då vi camade med varandra samtidigt som vi snackade i telefon. Saknar verkligen dig hur mycket som helst älskling ♥

Senare idag väntar en hel dag på sjukhuset med syster yster men även mig själv. Först blir det tandläkaren på morgonen och sen att åka upp mot ett större sjukhus högre upp i Sverige där det handlar om lite mer allvarligare saker. Vad det är får jag nog inte berätta här på bloggen just nu, då jag inte pratat med personen det gäller ännu.

Annars så tänkte jag säga godnatt för detta dygn som varit, för imorgon lär bli en lång dag.

Ny header.


Vad tycks om min nya headern? Tycker ni att jag ska behålla den ett tag eller ha min gamla ett tag till?


En gammal terapi.En gammal bild jag ritad, jag minns det så fel. För några månader sedan var rita min terapi när jag mådde som värst. Saknar faktiskt dom tiderna när man tog sig tid för att sitta ner och rita. Trots bestämt att jag får sitta mig ner och rita lite ikväll.

Någon av er som har tips på bra bloggar?

Nu har jag varit hos farmor och ätit, riktigt gott var det faktiskt. Om en stund blir det att gå ut med pappa och hans vänner och gå en sväng ner för att kolla kräftburarna. Igår hade vi fått en lake i buren, det liknar en ål det var liite spännande faktiskt. Annars idag har jag inga speciella planer för dagen, ska mest vila. För som jag skrivit flera gånger innan är inte jag och min mage överens just nu. Jätte fint väder ute men orkar knappt resa mig ur sängen men blir nog att försöka vara ute en liten stund iallafall.


Någon av er som har några bra bloggar att tipsa om? Som man kan börja följa via bloglovin. Har just nu inte så många av läsa då min vanliga bloglovin användare blivit borttagen.


Finns en stor nackdel med att vara tjej.

Godmorgon eller ja godförmiddag. Klev upp för ungefär två timmar sen, men hade gärna velat stanna kvar. För magen strejkar idag med om inte ännu värre idag. Det är säkert enda nackdelen med att vara tjej att man kan få så ont när man har mens, men det går nog över snart hoppas jag verkligen. Trots det så blir det nog sjukhuset ikväll en stund för måste snacka med dom. Men det ska nog gå bra det med.


Snart blir det att gå ner och äta lunch med farmor. Då hon ville att jag skulle äta med henne idag, det blir säkert bra. Fastän jag inte är hungrig alls får jag väl försöka äta lite ändå.


För oavsett vad är alla människor värda lika mycket.


Mina tankar denna kväll går till folk som lever i fattigdomen. Att många av oss här i Sverige skickar pengar till utlandet när det finns barn och familjer i huvudtaget i vårt eget land som knappt själva har råd med mat och boende. Jag menar inget illa mot att hjälpa andra länder med när det klart och tydligt står i många artiklar att många i Sverige knappt har mat för dagen. Att en liten pojke som Axel ska behöva leva på mindre mat , när alla ska få leva under samma omständigheter. Livet är verkligen sjukt orättvisst ibland, jag vet att Axel mamma verkligen gör allt för honom. Men samtidigt så sitter jag här och tänker på just mig själv. Jag tillagar mat för att sedan slänga mycket, jag köper det jag vill ha och innerst inne tänker man inte ofta på hur andra har det. Men efter denna texten har det fått mig att tänka om. Jag kommer nog definitivt att börja laga mat som jag äter upp och inte slänger i framtiden och definitivt att sluta slösa på saker som man inte ens behöver. För att istället kunna hjälpa dom som har det mindre bra, för oavsett vad är alla människor värda lika mycket.

För att läsa mer om lilla "Axel" klicka här: http://vk.se/Article.jsp?article=464937&category=381 .

En mage som strejkar.

Dålig på att skriva just nu, men tänker alldeles för mycket. När tankarna inte är riktigt hemma just nu. Men det går framåt, är sjukt illamående just nu. Men antar att det går över innan jag gifter mig. Man får la hoppas iallafall, annars blir det sjukhuset ytterligare en gång. För att gå runt och oroa sig över vad som är fel med en själv tynger ner ens psyke något så otroligt. Men det går nog över får vi hoppas för det finns ändå lösningar på det hela, för människor har ju haft ont i alla årtalen. Men nu blir det att svara på lite kommentarer för att sedan fixa bloggen lite mer.


Fastän vi inte kan se eller känna dig.

Helgen har varit underbar i sina tecken, men även jobbig på vissa fronter. Men efter upplevelsen med helikopter så känner jag mig en bit mer hel. Det var som en nytändning i livet, som fick mig att se att det finns även positiva saker att uppleva genom livet. Att livet inte alltid ska vara en kamp hur mycket det en känns så ofta. Att trots att livet kan bestå av mest motgångar vissa stunder i livet så finns det även en hel del positva saker som kan vara så nära som bakom hörnet.

Jag tänker på dig älskade dig, du som valde att ge upp ditt liv och lämna oss nära här på jorden. Men jag vet att du inte mådde bra, men samtidigt vet jag att vi hade kunnat lösa detta på ett mycket bättre sätt än såhär. Men älskade du kommer alltid att vara en stor del av mitt liv, och jag vet att just du finns alltid där bland oss fastän vi inte kan se eller känna dig. Tack för tiden du och jag fick tillsammans älskade syster ♥

Mina tankar dom senaste dagarna har även gått en hel del till min farfar. Samtidigt som jag saknar honom något så enormt så är jag så otroligt glad att han slipper lida nu. Att han har fått frid, jag kan inte säga äntligen frid. För det låter fel men min farfar har lidit i runt tre år som han bott på ett äldreboende. Där han inprincip levt ett liv på mediciner och trång luft. Det är inget värdig liv, missförstå mig inte fel nu. Hur mycket jag än vet att han slipper lida nu så saknar jag verkligen honom över allt annat.

Det är inte nyttigt att tänka så mycket som jag gjort dom senaste dagarna för det slutade med att jag glömde allt det viktigaste hemma. Har inte fått i mig medicin på flera dygn, vilket ledde till ett besök på sjukhuset idag. Med störtblödningar från flera ställen samtidigt och en mage som bara vill krampa i fosterställning var det helt enkelt outhärligt. Så efter en gynundersökning och lite provtagningar konstaterade dom att jag hade järnbrist, men att jag även ska tillbaka till sjukhuset under veckan för ny gynundersökning men då även med ett ultraljud. För att se om magen börjat blöda igen efter ett "drama" för några veckor sen. Ett drama som jag endast minns med hat, ilska och ångest.

Sen fick vi även ett jobbigt samtal från sjukhuset idag angående pappa men vi får hålla ihop och försöka vara starka tillsammans. Imorgon blir det att åka en tur ner till sjukhuset både med mig och min far. För det känns helt enkelt nödvändigt efter det samtalet. Dels för att vi båda behöver prata men även få lite klarhet om vad som kommer hända härnäst. Om man ens vågar börjar planera dagarna i förväg eller helt enkelt får avvakta och se vad som händer dag för dag framöver. För viktigast just nu är helt enkelt att inget ska sluta helt nu.


Du ska inte få styra mitt liv!

Att en person kan gå så långt, att den försöker styra helt över än. Då har det gått alldeles för långt samtidigt som det vid det här laget är svårt att sätta stopp på det som händer. För mina ord och känslor spelar ingen roll enligt han. För enligt han är det bara hans vilja och hans känslor som räknas. Han vill säkert jag ska känna såhär som jag gör.


Jag känner mig äckligt förföljd, för vad jag än gör tvingar han mig att stå till svars för det. Oavsett om jag varit på toaletten eller varit med killkompis så verkar det som att han alltid har något att klaga på. Han tål verkligen inte att se eller höra att jag är lycklig för några få dagar. Jag tänker inte gå ut med namn här på bloggen men vet att du läser min blogg, så säger bara en sak: Tänk igenom vad du håller på med.


Ska man verkligen behöva sitta hemma och vara rädd för att ens föräldrar ska fara och handla. För att man då blir ensam hemma och vet att du med största sannolikhet dyker upp här. Att knappt våga logga in på datorn för att vet att du skriver då, samtidigt som man vet att man måste plugga via datorn. Att just du, en sådan idiot som dig kan begränsa mitt liv så mycket som du gör.


Du får mig att känna mig helt handikappad när du förföljer mig så som du gör. Är det via datorn är det telefonen eller tvärtom. Det är så sjukt läskigt att veta att du bor två mil ifrån mig och aldrig har tänkt att ge dig förens du fått mig i säng. För ja exakt så är det de känns nu. Du säger du vill vara med än vän, men kan du inte bara förstå att jag inte är intresserad. Ska det verkligen behöva vara så äckligt svårt att fatta att jag är en människa med egen vilja.

Att jag oavsett vad du skriver eller säger till mig fortfarande alltid komma vara jag. Att dina äckliga ord inte kan få mina känslor att ändra på sig. Okej att du går på mig för jag har inte brustit helt än, jag kan orkar några veckor till med denna psykiska smärta. Men när du går på min familj så har du bara gått alldeles för långt. Min familj ska du låta vara och mig med för den delen. Men om du nu måste hålla på med någon, snälla låt min familj slippa utstå din dagliga smärta som du ger.


Jag kommer inte orka denna smärta för alltid, det gör ingen. Vi har alla en bristningsgräns och min är snart nåd. Men det märks att det är det du vill, du vill att jag ska ligga, skaka, gråta och vara ångestfull. Men du ska inte få känna den stoltheten att du lyckats knäcka mig för nu ska vi ta tag i det en gång för alla.