Börjar likna något.

Nu har äntligen garderoben börjat liknat något efter att sorterat och vikt om alla kläderna. Nu har man även insett vad som fattas sådet blir att inhandla det när vi ska till ullared den elfte november.

 Pappa och jag har även handlat en hel del senaste dagarna nu inför vintern. Nya skor, benvärmare, halsduk och en ny mössa. Så snart börja garderoben bli fullständig, vilket känns skönt så man slipper frysa.

Renovering av vattenskadan hallen är nu klar och golvet är igen lagd. Nu åter det bara att byta golvmatta men det ska inte göras en på ett tag. Förens golvet har fått en bra och korrekt passform.

Imorgon blir det att fortsätta storstäda rummet men även att packa det sista. För på torsdag åker vi vilket känns bra. Behöver verkligen få komma bort nu ett tag. Fyller även år på fredag så det blir lite fest och sånt för det.

Äntligen fått sova ut!

Godmorgon. Inatt har man äntligen fått sova ut tack vare att mobilen dog under natten. Även fast många blivit oroliga och bombat mig med sms och samtal om varför jag inte svarar så är det okej. För jag är då pigg och glad och ser fram emot denna dag. Dagen idag blir att fixa lite med lite bloggdesign för att om en stund bege sig hem till farmor för att tillaga lite kålpudding där. En helt okej dag med andra ord.