Dagen är inne.

Nu har dagen kommit, dagen som jag inte alls längtat efter. Men jag vet att vi är starka som familj så oavsett vad som händer nu ska vi klara detta. För er som missat vad detta handlar om så är det idag återigen dags att bege sig upp mot Lindköping för att min pappa ska ta nya cystologiprover och återigen bedöva höftleden. Jag behöver nog inte berätta mer, det är nu snart ett år sen pappa blev sjukskriven för första gången för brutala smärtor och nu kanske det ska bli svar på skiten. Jag håller tummarna för det bästa!

Kort update.

Allting flyter på om man nu kan säga så. Satte två starka  MVG med alla rätt på bägge handelsproven nu i veckan. Behöver nog inte säga det men jag är stolt över mig själv. Måste säga att denna terminen har verkligen inte kunnat börja bättre när det gäller betygen. För nu har jag så mycket högre krav på mig och det går så bra. Fastän det är jobbigt så vill jag verkligen klara detta.

Älsklingen har kommit hem från sin semester och det känns skönt att vi kan snacka nu igen.

Fått en ny mobil med så nu slipper jag krånglet med min gamla. Eller gammal var den ju inte men efter 3 månader är den ny reklamerad. Känns tråkigt men samtidigt la jag till lite pengar och skaffade mig en mycket bättre mobil nu.

På tisdag blir det Lindköping med pappa återigen. Vet ej vad som väntar mer att han ska göra ett cystologiprov och lite annat. Därför missar jag praktiken då med andra ord. Men jag får hoppas på det bästa och att allt snart löser sig.

UPDATE: JAG GODKÄNNER OCH SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARERNA UNDER VECKAN SOM KOMMER.


Svårt att vara ifrån den man älskar.

Nio dagar har gått och jag känner mig så tom utan din röst. Alla våra dagliga samtal och dina underbart söta sms. Jag saknar det något så enormt att det gör ont inombords. Nu har det gått mer än hälften av tiden och om åtta dagar får vi äntligen snacka igen. När dagen väl kommer så kommer jag nog gråta av lycka för det är exakt så jag känner mig dig. Du gör mig lycklig och du får mig att känna mig hel.

Men fram tills dess att du kommer hem ska tänka på annat. För annars blir det bara jobbigt. Var i din lägenhet igår och bara att känna doften av dig fick mig att le världens största smile. Jag älskar verkligen dig över allt annat och att inte få snacka med dig på såhär lång tid gör ont.

Men jag vet att vi klarar detta älskling. För nu har jag skolan att tänka på och första skolveckan har faktiskt gått riktigt bra. Hade matteprov idag som gick galant då jag fick ett starkt VG. Sådena småsaker kan glädje en så snabbt, för jag vet att jag kan klara det och jag gör det ju det med.

I helgen blir det att sova hos min underbara kompis Therese, me like ♥. Tack för alla roligt stunder senaste veckan här i Bredaryd. Det blir även en shoppingrunda på stan i helgen då jag känner att jag vill spendera en hel del pengar just nu. heh :]