Nya blogg.se

Just nu sitter man i skolan och upptäcker att man blivit en av dom som får testa nya blogg.se. Allt känns verkligen så nytt och främmande men jag tror faktiskt att detta kan bli riktigt bra framöver.

Fått fyra till betyg från skolan idag, som slutade i fyra starka VG. Så nöjd över mig själv över hur jag jobbat på detta året. Det har verkligen lönat sig att kämpa på.

Nu har denna bloggen funnits i över ett år och jag känner att detta namnet på bloggen passar mig alldeles utmärkt. För mitt liv har verkligen varit annorlunda detta året. Jag har dragits mellan besked om att min pappa skulle vara döende till att nu ha en pappa som orkar igen. Jag är så otroligt stolt över att jag har den familj jag har för att dom alltid finns där för mig. Tack till er alla.

Sista skoldagen för mig idag, känns så sjukligt underbart! Sommarlov och underbar ledighet i hela elva veckor nu. Imorgon väntar dock sjukhuset och massa skit men med alla underbara människor runt omkring mig så ska jag klara även detta som allt annat.

Don´t forget

Never forget that the truth catches up with you.


Att leva med sjukdom

Tre dagar kvar i skolan exakt nu. Sen blir det återigen att börja åka fram och tillbaka till Jönköping då alla sjukhus besök åter drar igång. Inget jag ser fram emot, men allt jag vill är att bli frisk. Jag kanske aldrig kommer att bli frisk men jag vill iallafall känna att jag orkar ta mig igenom dagarna. Att föddes med den sjukdomen som jag faktiskt har ger en inget enkelt liv. Det består oftast av flera läkarbesök i veckan, men just nu har jag fått en stark medicin som gör att jag orkar. Jag orkar en dag i taget och vågar inte tänka på morgon dagen. Många kallar min sjukdom för Astma men det är så mycket värre än så.

Man kan säga att sen jag var liten har jag drabbats av vätska i lungorna och oljud konstant och väldigt ofta. Senast halvåret har jag haft lunginflammation tre gånger och bara det är skrämmande. Men min kropp har inget immunförsvar och minsta lilla någon hostar på mig just nu så ligger jag. Man känner sig så svag men efter att jag gått på samtal på sjukhuset så vet jag att jag är skapt såhär och jag kan inte hjälpa att jag är sjuk. Alla har vi några brister och min största är detta.

Jag äter medicin som gör att jag får upp kraftigt i vikt, så just nu får man tänka på exakt allt man äter och röra på sig mycket för att hålla vikten och ej gå upp för mycket. Trots att jag är sjuk har jag denna terminen 94% närvaro i skolan och världens bästa betyg. När man ser MVG : na komma in på räls så blir man så stolt över att man kämpar som bara den.

Nu blir det en rolig helg med folket som får mig att må bra. För det är vad man behöver runt omkring sig när man inte mår som man ska.

Tack till alla ni som finns för mig ♥


Bilder från senaste dagarna.Kikar in här lite snabbt och bjuder på lite bilder från senaste dagarna. Har även gjort om mitt rum totalt, fått en ny tv. Nytt skrivbord och lite annat smått och gott. Kanske kommer det ut bilder på detta på bloggen om några dagar. Beror på hur lång tid det tar att få i ordning alla sakerna. Imorgon är det dags för mitt sista matteprov för alltid. Känns så skönt!

Shoppat

Nu var det några dagar sen, men har haft så mycket kul så har att jag nästan glömt bort bloggen. I fredags blev det Ullared med darling för att sedan sova på ett spa ställe i Vinberg. Det var verkligen underbart där. På lördagen åkte vi mot Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Göteborg för att slutligen hamna i Härryda för att ha en under övernattning hos en underbar vän.

Denna helgen har verkligen varit perfekt och jag ser fram emot fler sådena här helger. Denna helgen har jag bara behövt min andningshjälp en gång och det är en sådan frihetskänsla att det inte finns ord för det. För målet är ju att helt klara mig utan den om cirka tre veckor.

Om jag ska skriva något av vad jag handlade i ullared så blev det hyllor till huset, skohylla, massor kläder, parfymer, sminkborstar, smink, krämer, skinnjacka, gardiner men det blev även lite presenter till min underbara kusin som tar studenten nu i veckan. Så stolt över dig och det ska du veta när du läser detta. Köpte även skolavslutningskläder, kan lägga upp en bild på som om det är någon som vill se.

Veckan som kommer bjuder på två sista prov i skolan för detta året. Det som är kvar är ett prov i Försäljning och Service och även mitt sista matteprov för alltid. Så jäkla skönt att skolan börjar ta slut nu. För snart väntar det riktiga vuxenlivet där ute.