Mår bra av att skriva

Livet har sina upp och nergångar jag har lärt mig det nu. Men det är bara att göra det bästa av saken. Oavsett hur sjuk jag är och alla hårda ord som knivar i hjärtat från läkarna. Det är bara att inse att jag måste ta det lugnt just nu och tänka på mitt absolut eget bästa. Annars är detta som att gräva sin egen grav. Fått nya mediciner som är så starka att jag får hjärtklappningar. Men jag vet att med tiden kommer det att bli bättre, jag ser ett ljus!

Oavsett hur sjuk jag än är så lever jag livet som om inget hänt. Vi har snickrat i två veckor hemma nu på ett stort växthus. Vi har sått, rensat gården och om bara några dagar ska vi börja måla igen på gården. Målen detta året är att måla klart garaget, garagedörrarna och slutligen även börja på ladugården. Man får ta lite i taget och så mycket man orkar. Inom sin tid så kommer hela gården vara nymålat och fin och jag kan riktigt se det framför mig.

I söndags var det morsdag så då blev det att vi firade farmor. Pappas två systrar kom hem till oss och vi njöt av en underbart god middag. Till efterätt blev det glass då ingen av var speciellt sugna på tårta i denna varmen.

Målet är att börja blogga snart och ta tag i att verkligen få skriva av mig. För jag mår bra av att skriva av mig och inte bara sitta inne med alla mina känslor. Till en början kommer jag att börja med att svara på alla kommentarer som jag har efter mig. Vilket är rättare sagt sjutton sidor. Det är en hel del, men eftersom att varje kommentar betyder så enormt mycket vill jag läsa igenom dom en och en och verkligen svara personerna personligt.

LOVE LIFE <3


Min bebis


Ny design.

Ny design, syns den inte? Klicka F5.