Bild ritad av mig!



Ritade denna för ett tag sen och utgick från en bild från där jag bor. Vad tycks?


Plockat kantareller!



Igår kväll var vi ute och plockade lite kantareller och det har vi även gjort nu på morgonen. Min förkylning börjar ta kol på mig och jag känner att jag orkar verkligen inte med att knappt få luft längre. Kanske blir det sjukhuset idag, men det får dagen utvisa helt enkelt.

Renoveringen fortsätter.



Renoveringen fortsätter, detta kommer att hållas på med under dagen.

Skalade morötter med dilldipp!



Sitter just nu och smaskar på lite morotts stavar och lite dipp till det. Det är verkligen mumma när man är sjuk, jag ni hörde rätt jag har gått och blivit sjuk igen. Denna gången är det öroninflammation och halsförluss så imorgon blir det en dag hemma. Hade för övrigt matteprov idag, gjorde bara halva men tror det gick bra. Orkar inte skriva mer nu för måste vila.


Information och Layout!

Sitter just nu på lexion och vi ska ha information och layout. Vi ska skriva någon himmla artikel men ajja det blir nog bra ska vi se. Skriver mer ikväll när jag kommer hem.

Hemma från praktiken!

Kom nyss hem från praktiken, är helt slut i kroppen men det är ju bara positivt. För då vet man att man gjort något iallafall. Blir nog inte mer uppdatering idag då vi har åska och storm så vågar inte ha på datorn så länge.

Vad har ni läsare för väder?


Tidsinställd inlägg.



Tidsinställd inlägg, just nu befinner jag mig på en plats som ingen av er någonsin kan drömma om.


Antibiotika.



Trots att dom lovade kom dom inte och inte heller hörde dom av sig. Så efter att jag ringt upp han säger han att han är sjuk och att hans kollega kommer imorgon bitti. SKÖNT, för hans kollega känner vi och han sköter iallafall sitt jobb. Så får hoppas att det löser sig imorgon för nu är jag trött på att inte ha ett fungerade avlopp. Att hela tiden tänka på om man ska borsta tänderna eller något är inte normalt alls!

Nu har jag ätit lite middag med farmor och pappa. Så nu blir det att kränga och lägga om lite däck till lite kunder. Sen blir det en lugn kväll och hoppas på att kunna sova tidigt ikväll då det är praktik som gäller imorgon och jag orkar verkligen inte hela dagen om jag inte somnar i tid. Förra veckan höll jag på att somna när det var två timmar kvar. Fastän jag har antibiotika som gör mig trött så känner jag mig så dålig när jag inte orkar, så imorgon måste jag orka hela dagen!

En stor diss till JRAB!

En stor diss till JRAB, då man inte ska behöva bråka för att få rätt till sin årliga slamtömning. Brunnen skulle varit tömd i MARS, och nu har vi SEPTEMBER och då man ringer dom säger dom att dom tömt våran redan. Men varför är både våran och våran grannes full då. Det kan dom inte förklara men efter att jag har skrikit och förklarat hur besvikna vi är på dom så kanske det kommer en bil innan dagen är slut, då vi tillslut bad kommunen ringa upp dom. Då kommunen har hyrt ut det jobbet till dom, men det spelar ingen roll det ska ändå skötas.


Sitter just nu i skolan!



Sitter just nu i skolan och väntar på att första lexionen ska börja vid åtta. Som då är samhällskunskap i ungefär två timmar. Rätt segt men det är rätt roligt det som vi jobbar med angående EU. Efter det blir det karaktär i några timmar för att sedan avsluta med idrott. En helt okej dag om det inte vore för all smärta. Dock har jag inget Morfin med mig till skolan så får genomlida detta utan hjälpmedel. Men tar jag det lugnt ska det nog gå bra.

Ni läsare får ha en bra dag på jobbet eller skolan.


Svamp plockning!



Kvällen börjar lida mot sitt slut, det blev en tur till skogen med en kompis för lite svamp plockning och promenad men nu blir det att ta det lugnt. Vill även tacka för alla underbara kommentarer som ni läsare ger mig varje dag, erat stöd betyder enormt.

Nymålat staket ♥



Nymålat staket ♥


Dagen idag har väl inte varit till så stor nytta egentligen. Utan har mest bara glidit runt men dock har jag hunnit fota lite nya bilder som ni kan se i inlägget under. Annars har jag mest bara hunnit tänka alldeles för mycket över ett svårt beslut som väntar i det närmaste. Men jag vet faktiskt inte ännu hur jag ska göra. Kanske berättar mer om detta i bloggen framöver när jag tagit mitt beslut.


Vi har dock gjort klart lite mer i trädgården så den börjar blir redo inför hösten. Nu ska väl bara alla löven falla med sen har vi väl snön här. Usch ryser bara på tanken men antar att man bara får acceptera den.


Imorgon blir det skolan som vanligt, fastän smärtan är högre än vanligt. Men det blir som jag sagt några inlägg ner ett dejt med Herr Morfin åter igen. Fast det blir nog bra för redan på tisdag har vi praktik igen. Så då blir det work work, hehe men det blir nog bra ska vi se.


Bilder fotade av mig.



Klicka på bilderna för att få att kunna se dom i större format.


Farfar, jag saknar dig <3



En del av blommorna bredvid kistan, från en begravning som var så fin.
Farfar jag saknar dig något så enormt mycket ♥


En fin present.



Detta fina ljuset fick jag som present idag, verkligen super gulligt. Dock vet jag inte varför jag får presenter just denna dag ;) Men ja någon anledning finns säkert som inte är värd att ta upp här. Inatt har jag för en gång skull sovit jäkligt bra, för stängde av ljudet på mobilen så alla som ringde kom inte fram. Detta borde testas oftare verkligen. Alla sätt för att få en god nattsömn är positiv. Nu under dagen blir det middag med farmor och även att fixa i ordning lite mer i huset. Blir nog en lugn dag helt enkelt och det kan verkligen behövas.

Hemtrevligt!



Här är en bild på min katt Pyret när han var liten. Kollade in bilderna på min gamla dator och fann massa bilder som gav en hel del minnen. Så ska nog fortsätta att kolla på bilderna under kvällen. Senare mot kvällen kanske det blir att träffa Simon Lindell, men vet inte om det blir så. Kvällen får helt enkelt utvisa vad som händer. Men nu är iallafall mitt rum klart och riktigt hemtrevligt!

Boupptäckning + Smörgåstårta.



Idag var det boupptäckning för farfar och det gick bara bra. Efter det blev det Smörgåstårta med släkten. Sen till alla mina vänner som läser denna bloggen och vet vad som hänt idag så tänker jag inte ta upp det hemska på bloggen. Så det får hellre låta som att allt är bra än att nämna det här när visa idioter som inte bör läsa denna blogg gör det. Under eftermiddagen har vi varit en stor del av släkten ute i skogen och plockat fyra stycken två liters påsar med kantareller.

Herr Morfin.

Det är bra det är de verkligen. Men det är så mycket som händer runt om en som tynger ner en hela tiden. Domen var kanske ett lättnad när jag tänker efter för nu slipper jag det från mitt hjärt. Fast än domen känns så orättvis men tanke på vad som hänt. Men jag får bara aceptera att han får högre straff än vad man räknat med. Även fast vi varit bästa vänner och verkligen umgåts dygnet runt i flera veckor så var det fel det han gjorde. Så det är väl så jag får tänka helt enkelt.

Renoveringar fortsätter hemma, då vi nu rivit ytterligare en vägg på garaget och börjat gjuta ny grund till den bygnanden. När det har torkat ska vi börjat isolera utbygnaden för vi har även bygd ut garaget. Så det ska nog bli bra tillslut. Efter allt det är klart ska vi ta tag i golvet i hallen inne. Ett projekt som visat sig att det kommer bli svårare än möjligt. Men det kommer att bli så bra när det är klart det vet jag.

Skolan flyter på, fritiden flyter på eller ja egentligen går det mesta bra. Förutom att smärtan är högre än någonsin och jag och herr Morfin har blivit dagliga vänner. Inte bra det vet jag men enda sättet för att slippa lida. Men det kommer lösa sig med tiden det vet jag. Jag vågar tro på att allt kommer bli bättre för det vet jag att det kommer bli.

Senare ikväll blir det att inreda om i mitt rum då jag tröttnat på hur det ser ut och vill ha lite förändringar. Resultatet kanske kommer upp på bloggen senare.


Domen från rättegången föll ner i brevlådan idag.

Domen från rättegången föll ner i brevlådan idag, och jag är inte mer än nöjd. Men nu drar vi ett stort jäkla fett streck över detta för nu orkar jag inte mer problem. Livet är för kort för att lägga energi på andra som bara vill förstöra för en. Därför är det från och med igår allt är stryckit för nu tar vi nya tag och kämpar för att få allt mycket bättre. För jag har insett en sak man inte hjälpa andra förens man hjälp sig själv.

Hur mycket man en ger andra råd så är det inte mer än rätt att dom inte tar åt sig om man själv gör samma misstag gång på gång. Genom åren har jag fått hjälp av Barn och ungdomspsykiatrin i ungefär sex år. Men man kan inte alltid luta sig mot dom för någon gång måste man stå upp för sig själv.

Jag har sätt mig själv sjunka men även öka när det gäller mitt eget självförtroende genom åren. Men jag vet att andra är inte värda att jag ska må dåligt. Att andra ser ner på en för att man är sjuk då är det bara deras problem och inte mitt. För jag vet att jag och alla andra som mår dåligt eller har gjort det är värda så mycket bättre än så. Vi är faktiskt människor och man är inte bättre för att fejkar leende dygnet runt, för det är helt okej att brista. Någon gång genom livet brister vi alla, men detta har bara gjort mig starkare.

Efter ett kort samtal med Sebastian idag så fick jag verkligen upp ögonen över hur hemska vissa av oss människor är. Hur kan man behandla människor som man träffar dagligen så dåligt att dom hamnar på psyket? Men ändå gå och lägga sig med gott samvete, det förstår jag verkligen inte. Därför bordde alla som läser detta och faktiskt många andra tänka igenom på hur man behandlar och beter sig inför andra människor. För kanske tar dom illa upp fastän man själv inte gör det.

Imorgon blir det praktik på en affär i Värnamo. Ska faktiskt blir rätt skönt faktiskt att slippa skolan en dag i veckan. Mer om detta får jag skriva någon annan dag när jag vet mer.

Varit med om i mitt tidigare liv.

Efter mycket tankar och funderingar har jag nu bestämt mig för att fortsätta att blogga. För alla dom som kommenterat / kommenterar min blogg med elaka saker dom ska inte få förstöra mitt liv helt. Dom ska inte begränsa mitt liv, så att jag måste dra in på saker som jag verkligen brinner för. För att blogga har för mig varit ett enormt stöd genom åren. Att kunna ha en plats att ventilera sig på, men även få råd och stöd av andra har betytt något så enormt för mig genom dessa åren.

Att få kontakt med människor utifrån som inte kan döma mig för det jag varit med om i mitt tidigare liv. Människor som bara ser det jag skriver och genom det kan bilda en uppfattning. Människor som inte kan se utåt hur jag mår, utan endast vet genom mina ord. För det är mina ord som är min sanning, för genom mina ord här på bloggen behöver jag inte ljuga. Utan jag kan vara ärlig och skriva som det är, utan att folk hoppas på mig.

Min blogg läses i dagsläget inte av några av mina vänner vad jag vet, för dom vet inte att det är jag som skriver detta. Många tror att detta är min "halvsysters" blogg men det är det inte. Men det är lätt att tro då jag ofta använder hennes bilder här på bloggen.

Som ett extra tillägg, du Johan Selstedt som läser min blogg och går på min syster för det kan gärna sluta. För det är bara så fett omoget som det finns inte ord för det. Det är inte meningen att hänga ut dig eller något nu, men snälla sluta hålla på med henne. Låt henne vara lycklig, du behöver inte gå på henne och säga att hennes kille är otrogen och att du har bevis för det. För det har du inte, för då hon frågade dig vars han bodde hade du inget svar. Då hon sa Bredaryd höll du med men det är så fel, för han bor inte där. Så snälla när ska du inse att du lever ett liv på lögner om du tror på det du själv säger.

Jag personligen skulle aldrig kunna gå och lägga mig med gott samvete om jag ljuger och försöker förstöra för andra. Detta är bara hur jag känner, för jag vet att min syster hon mår inte dåligt för att du håller på. För hon vet så mycket bättre än dig och det märks tydligt. Men det är tydligt att du måste stalka våra liv, eftersom du gång på gång skriver till henne om sakerna som jag skriver i min blogg. När hon innerst inne inte alls vill ha kontakt med dig. Finns inga mer ord för hur fel detta är av dig, men hoppas att du kan låta henne vara snart.

Värt att tänka på.