En början till lunginflammation.

Mina bröder ni får mig alltid glad fastän vi träffas alldeles för sällan. Ett telefon samtal från någon av er kan göra hela ens dag. Jag har bara en helbror kvar i livet, men han betyder något så otroligt för mig fastän jag typ aldrig har någon kontakt med han. Sen har jag en halvbror som flyttat hemifrån, som hela tiden varit mitt stöd i livet. Visst vi har bråkat mycket men jag kan inte dölja det, jag älskar han över allt annat ändå. För hur mycket man än bråkar med sina syskon kommer dom alltid att finnas där för en och alltid vara en del av en själv.

Andra sidan, och just nu känns allt så mycket bättre. Jag får vara med dom jag älskar och kan verkligen leva ut och vara mig själv till fullo. Vilket sällan händer på hemma plan då man hela tiden ska anpassa sig till alla andra. Men dessa dagarna ska jag verkligen försöka släppa allt och tänka på att jag själv ska bli frisk i första hand.

Var nyligen på sjukhuset, och en början till lunginflammation sitter just nu på kroppen. Näsan och ögonen rinner som bara den. Jag känner mig täppt i näsan och svullen i hela halsen. Bästa ställningen just nu är sittandes, för då får jag i alla fall luft. Testade att ligga en stund innan men slutade med att jag blev helt blek och kall så han kom och skakade om mig. Men det slutade bra, jag har nu fått koksaltlösning till näsan. Har även fått i mig dubbla doser av mina astma medicin så att det ska underlätta andningen lite i alla fall.

Framåt kvällen blir det att grilla och umgås med alla här. Det kan inte bli fel just nu, hoppas bara att jag orkar vara uppe hela kvällen. Imorgon blir det att kanske bada lite men inget är bestämt ännu. Då jag har sår på kroppen som jag måste tänka på i första hand. Saltvatten och infekterade sår ska inte vara så bra ihop enligt läkarna.

Snacka nyligen med pappa och massa nya problem och komplikationer har uppkommit. Pappa kommer med största sannolikhet att spendera nästan hela sin semester på sjukhuset. Allt roligt vi hade planerat får kanske flyttas framåt till pappa mår lite bättre. Men nu är pappas hälsa viktigare än nöjen, absolut och allt jag vill är att vi ska få veta vad det är pappa lider av. Först snackade dom om gammalt fragment i kroppen, sen tumör och ja vi har många bud nu. Skulle bara vara så skönt att få ett slutligt beslut så att man kan jobba efter det och sen slappna av.

Ett litet samtal men ändå så många ord. Men det känns skönt nu i alla fall och det är ju huvudsaken. Är så glad att vi kunde prata om det, för som du själv vet vill jag verkligen inte förlora det vi har oss emellan. Tack, du vet vem du är ♥


Kommentarer
Postat av: EMMAS!

sv: nja vara ute tror jag :) dudå?:d

2011-07-09 @ 16:05:23
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: tack så mycket! :)

allt bra med dig?

2011-07-09 @ 16:59:08
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: härligt, jadå :D

2011-07-09 @ 18:12:00
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; Förstår det!

2011-07-09 @ 18:25:33
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; ja eller hur :D

2011-07-09 @ 19:40:25
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Linnea Sjöström Foto & Vardag

Söt katt: ) !ush lunginflammation låter verkligen inte så bra alls!Har fina tävlingar igång i min blogg. Kanske något för dig? Värt att kolla in! :)http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-valfritt-smycke-ifran-l-s-smyc.html#commenthttp://linneaasjostrom.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-valfri-vara-ifran-gniztracom.html#commenthttp://linneaasjostrom.blogg.se/2011/june/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke-ifran-deco.html#commentHar en video i mitt senaste inlägg. Det vore jättesnällt om du kollade på den och kommenterade din åsikt. Ha en jättebra lördagskväll! :)

2011-07-09 @ 19:52:22
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/
Postat av: Linnea Sjöström Foto & Vardag

aa :/ Jodå med mej är allt bara bra :)Har en video i mitt senaste inlägg. Det vore jättesnällt om du kollade på den och kommenterade din åsik =)

2011-07-09 @ 20:32:26
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback