Jag minns speciellt en kväll när vi låg i ditt rum.

En enkel puss är för många ingenting. Men den var vidrig, känslig och jag kände mig hur smutsig som helst. Många blir glada för en puss, det blir jag med om det är av personen som betyder något. Men nu var det en person som gått alldeles för långt och verkligen vill förstöra för mig. Du har varit en jätte bra vän i många år nu. Men enda sedan ditt eget förhållande tog slut så hardu behandlad mig som en docka, utan känslor. Du tar förgivet, att det bara är att röra mig och göra allt det du känner för. Men jag är faktiskt en människa, jag har ett liv, jag har känslor och framför allt en egen vilja. Jag vill inte att andra ska såras pågrund av det du håller på med.


Jag vill inte behöva må dåligt inombords för att du gör alla förbjudna sakerna. Jag märker att du gillar mig, men det har gått för långt. Det har varit alldeles fel sätt att visa det på. Du har gått på människor som verkligen betyder något för mig och det är så otroligt fel. Du har tagit på mig på ett sätt man inte gör som vänner. För du har inte kunnat inse att vi är faktiskt bara vänner. Genom åren har vi umgåts riktigt mycket och jag har varit så otroligt glad att du alltid ställt upp på mig. Det är fel att lämna våran vänskap för lite, för nu har det gått alldeles för långt.


Jag minns speciellt en kväll när vi låg i ditt rum i olika sängar. När du utbrister exakt vad du tänker och känner. Dom orden gjorde så ont verkligen så ont. Så endast pågrund av att jag inte ville såra dig gick jag med på en massa dumma saker. Som idag gör så ont i hela mig. Jag kan aldrig slappna av när jag är med dig för jag vet aldrig när du ska röra mig nästa gång. Man ska verkligen inte behöva vara rädd för sina vänner, verkligen inte.


Men just nu är det rädsla, som för endast några minuter sen när jag sa till dig vad jag kände. Du vände dig mot mig och bad mig ta det lugnt. Varför ska jag ta det lugnt varje gång? Varför ska jag alltid, alltid, alltid råka illa ut och få ta all skiten. Varför ska alltid jag behöva bära på allt och må dåligt? När det finns flera andra här i världen som inte ens vet vad må dåligt är. Skulle inte dom kunna få testa på det någon gång. Men det är väl bara så jag har blivit ett offer, och det kommer folk säkert utnyttja i all framtid. Iallafall så som det känns nu.


Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2011-07-14 @ 22:26:28
Postat av: thidah

sv: jodå, hur är det själv?

2011-07-14 @ 22:34:05
URL: http://thidahs.blogg.se/
Postat av: ♥ majjin.se - [ F O T O ]

diggar din nya design iaf :D om jag inte redan sagt det ^^svar: :'( <3

2011-07-14 @ 22:46:06
URL: http://majjin.se
Postat av: amanda

Skulle betyda mer än guld om du röstade 5 stjärnigt på

minklänning! det är bara några få dagar kvar och jag

behöver alla röster jag kan få, snälla hjälp mig.

super tack!

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=cDDvmbb1DxgQwTHmAMTcRXxwg2bpk1yC42vdQMRS9yiuFnUFznfE#Gallery

2011-07-14 @ 22:53:19
URL: http://liitenamanda.blogg.se/
Postat av: Alicia Blomqvist

Mår helt okej :P

2011-07-14 @ 23:53:43
URL: http://lisaablom.blogg.se/
Postat av: Alicia Blomqvist

Jag mår helt okej. Vad gör du?

2011-07-15 @ 00:15:09
URL: http://lisaablom.blogg.se/
Postat av: nattis

- ååh vad bra! :D

mitt är också ganska så tjockt kan jag säga... <3

2011-07-15 @ 19:15:20
URL: http://nathalieek.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek. - SMYCKESSHOP.

ja det ska bli skit kul :D

2011-07-15 @ 21:09:57
URL: http://eeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback