Men du var upptagen och gjorde annat.

Nu tar jag en seriös break, lämnar allt där det är och bara åker iväg i hopp om att få tänka på annat. Det är med blandade känslor man åker ifrån dom man umgåtss med dagligen, människorna som gör mig hel. Som dagligen gör att jag skrattar och lever vidare. Men det blir ingen lång break för snart ska jag vara hemma där jag hör hemma bland min underbara vänner, familj och släkt. Föresten får inte glömma mina underbara djur som alltid ger mig kärlek när jag behöver det som mest.

Djuren måste nog vara mina aboslut bästa vänner för dom dömer aldrig mig och finns där för mig oavsett vad. Nu kanske ni tycker jag låter konstig, men för alla er som har en bra relation till era djur så förstår ni nog. Man känner sig aldrig ensam när man har sina djur nära en.

Det är med en otroligt lättnad jag lämnar hemmet för farfar är hemma, han är dock långt ifrån bra. Men han klarar sig nu utan syrgas och dropp. Vilket är otroligt stora framsteg sen i måndags då han låg inför döden. Läkarnas ord där i måndags kväll gjorde så ont, dom var nästan helt säkra på att farfar inte skulle klara kvällen ens men det gjorde han som tur var. Min farfar är stark det är han verkligen och jag är så otroligt stolt över min farfar.

Åter till det med min kompis, allt känns förlorad. Han vet inte om han klarar av att inse det jag känner. Han sa rakt ut att mina ord gjort ett stort hål i hans hjärta. Men jag vet inte, för det sista jag vill är att såra någon. Men jag vet att jag har gjort rätt beslut, det skulle aldrig funka. Älskade vän, det kommer att bli bäst såhär jag lovar. Bara du kan förstå hur jag tänker, för vill verkligen inte förlora dig som vän. Men vi får snacka mer när jag kommer hem, det måste vi verkligen. För Linus Rehn Thomson vi har mycket minnen tillsammans och jag vill verkligen inte att dom ska sluta här.

Vill passa på att önska er alla där ute ett par toppen dagar nu. För det hoppas jag verkligen att jag får. För det behöver jag enligt många just nu. Jag har varit frånvarande länge nog nu och behöver tid för mig själv att kunna tänka igenom allt. Förhoppningsvis kommer jag hem och då starkare än någonsin. Tack till Elin, Emma G, Caroline, Ida, Jesper, Filip, Simon, Linus, Emma H, Sara och Marina för era underara ord som dagligen stärker mig och ger mig nytt hopp här i livet.

Några få ord fick jag höra dig innan jag ska fara, visst jag är glad. Men det känns konstigt för jag vill alltid höra din röst. Men du var upptagen och gjorde annat och jag förstår dig jag är verkligen inte rolig att prata med. Men vi får prata någon fler gång, det hoppas jag verkligen. För inte ens några minuter extra hade du tid med, det är sådena saker som skulle betyda sjukt mycket. För jag gör allt för dig när jag är med folk, men som sagt jag förstår dig. För jag är verkligen inte rolig att prata med.

Kommentarer
Postat av: Kimmey :)

sv: Tack sötnos <3

2011-07-08 @ 23:54:02
URL: http://bimbolie.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: tack tack underbara du! :)

2011-07-09 @ 09:26:47
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; så bra! :D

2011-07-09 @ 13:52:01
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hallo!



Jag sitter och ordnar med bilder i solen och ska snart göra en nystart av bloggen med ett nytt tema!



Vad gör du?

Kram

2011-07-09 @ 13:54:20
URL: http://magiskatankar.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; Tack så jätte mycket :D <3

2011-07-09 @ 13:57:28
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; hihi Å tack :D det värmer verkligen :)



ska du ta en paus? :0

2011-07-09 @ 13:59:09
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Maadeliiene

jag gör inte så mycket! dudå? =)

2011-07-09 @ 14:08:44
URL: http://maadeliiene.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; alla har olika idéer :D



ja står det inte att du ska ta paus? :)

2011-07-09 @ 14:09:57
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Maadeliiene

;D <3

2011-07-09 @ 14:13:33
URL: http://maadeliiene.blogg.se/
Postat av: Maadeliiene

har handlat mat :p

2011-07-09 @ 14:16:53
URL: http://maadeliiene.blogg.se/
Postat av: Maadeliiene

får väl se :) självdå?=)

2011-07-09 @ 14:19:04
URL: http://maadeliiene.blogg.se/
Postat av: Enya♥

Sv; amen stackare :0 elakt av honom.

2011-07-09 @ 15:04:33
URL: http://blueginger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback